Buhari don Swear in Seven Permanent Secretaries (see full list)

President Muhammadu Buhari, don swear in the remaining Seven Permanent Secretaries wey dey among the 22 directors  wey pass the promotional examination and appointed for August.

Yemi Osibanjo swear in Fifteen amoung the Permanent Secretaries, on August 15, during the time wey him dey for seat as acting president while President Buhari go for
medical vacation inside the United Kingdom.

Those wey them swear in today, Wednesday December 20 na; 

  1. Mustapha Suliaman (Kano)
  2. Adekunle Olusegun
    Adeyemi (Oyo)
  3. Mrs. Ekaro Chukwumogwu (Rivers)
  4. Adedayo Akpata (Ekiti)
  5. Abdulkadri Muazu (Kaduna)
  6. Osuji Ndubusi (Imo)
  7. Bitrus Nabasu

The brief ceremony take place before them start the Federal
Executive Council (FEC) meeting wey President Buhari host.

Those newly sworn in Permanent secretaries go resume duty when their
colleagues from their states, wey still dey service, retire.

What do you think?


Written by Segun Wonda

I’m a Cryptopreneur, Pro Blogger, Tech Expert, Web and Graphics Designer. 19 hours on my phone, 24/7 internet connection and my PC is not always far from me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

See Confirm Pictures of Thierry Henry With Adesua Etomi, 2face, Banky W Other Nigerian Celebrities

Breaking!!! 10 People don Die for Bus Accedient Along Lagos-Ibadan Express Way